Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa443
mod_vvisit_counterTegnap674
mod_vvisit_counterA héten3949
mod_vvisit_counterMúlt héten4107
mod_vvisit_counterA hónapban17287
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2018690

Jelenlegi olvasónk: 18
Mai nap: 2024. ápr. 27.

postheadericon Nyári turné 2012

Nyári turné 2012. július 13-25. Kecskemét, Paks, Kölesd, Gyönk, Szekszárd, Pécs, Schardenberg, Kirchdorf am Inn, Passau, Kapuvár

postheadericon Kapuvár

Nyári turné 2012

A Fili nyari turnejanak utolso allomasa Kapuvar volt. A schardenbergi reggeli utan hosszu ut kovetkezett, keso delutan ert a harom busz Kapuvarra. A koncertet nagy erdeklodes varta, a templom teljesen megtelt, oriasi tapsvihar ovezte a Fili fellepeset. Masnap delelott a kapuvari strandon toltodtek fel a gyerekek az ezer km-es hazautazasra. Pest hataraban meg egy utolso bevasarlas, indulas haza.

 

Bővebben...

 

postheadericon Schardenberg

Nyári turné 2012

Pecs utan kovetkezett a 700 km-es utazas Passauba. A filis csapat harmada csaladoknal Schardenbergben, a tobbseg pedig ket passaui tornateremben aludt. Szombat delelott a passaui elmenyfurdoben pihentek ki a gyerekek a hosszu utat, majd este a schardenbergi katolikus templomban adtak sikeres hangversenyt.

Bővebben...

 

postheadericon Paks, Kölesd, Gyönk

Nyári turné 2012

Kecskemet utan a Fili Tolna megyebe erkezett. Hetfon Paks, majd kedden Kolesd es Gyonk kovetkezett. Csender Anett, a betegszabadsagos fuvolas blogjat olvashatjak.

 

Bővebben...

 

postheadericon Nyári turné - Kecskemét

Nyári turné 2012

A Fili 2012. evi nyari turnejanak elso allomasa Kecskemet, ahol a XII. Europa Jovoje Nemzetkozi Gyermek- es Ifjusagi Talalkozon vesz reszt. Szombaton 18 orakor Kecskemet Foteren, szabadteri szinpadon adtak koncertet.

Bővebben...

 

postheadericon Passau

Nyári turné 2012

A vasarnap mozgalmas volt a Fili szamara, ket hangversenyt is adott a Gyermekfilharmonia, kora delutan Kirchdorfban egy faluunnep kereteben, este a Gizella kiralyno ereklyejerol hires Kloster Niederburg templomban. Este Schardenbergben vartak a gyerekeket vacsoraval.

Bővebben...

 

postheadericon Szekszárd, Pécs

Nyári turné 2012

Szerdan a Fili Tolna megyei koncertkorutjanak utolso allomasahoz erkezett, Szekszard volt a vendeglato. A nemregiben atadott elmenyfurdot vehettek a filisek birtokba, itt delutan (vizi)polos koncertet is adtak, majd este egy nagy sikeru hangverseny kovetkezett a teljesen megtelt belvarosi templomban. A koncert utan meg sebtiben Pecsre utazott a Filharmonia es foglalta el szallasat. Csutortok este Pecsett a Nagy Lajos Gimnazium disztermeben volt a hangversenyt. Az izgalmas ket naprol Ozsvath Barbara es Molnar Monika naplojegyzeteit olvashatjak.

 

Bővebben...

 

postheadericon Kecskeméti élmények

Nyári turné 2012

A Fili nyari turnejanak elso allomasan, Kecskemeten harom napot toltott el. A nemzetkozi enek- es tancfesztivalrol rengeteg elmennyel erkeztek Paksra, a turne kovetkezo allomashelyere. Elmenyeit Balazs Beata, elso hegedus osztotta meg velunk.

 

Bővebben...

 

postheadericon Nyári turné 2012

Nyári turné 2012

Ime a Fili nyari turnejanak programja, julius 13-25. kozott szerepelnek Magyarorszagon es Nemetorszagban.

A koncertkorutrol napi beszamolok lesznek oldalunkon!

 

Bővebben...

 
pornhub desi sexy ass javteg.net