Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa271
mod_vvisit_counterTegnap792
mod_vvisit_counterA héten271
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban9502
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2010905

Jelenlegi olvasónk: 3
Mai nap: 2024. ápr. 15.

postheadericon Nyári turné 2015.

postheadericon Ambrus András bácsi naplója (videóval frissítve!)

Ambrus András bácsi, 90 éves erdélyi magyar színész, író is elutazott Budaörsről Esztergomba, hogy személyesen is megcsodálja a Gyermekfilharmónia fellépését. Élményeit naplójában is rögzítette, amelyet megosztott honlapunkkal.

 

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.27 Szabadnap

"Reggel a hotelben kellemesen ébredtünk, majd gyors pakolás a buszokhoz. A lepakolás után nagyon finom reggelivel kedveskedtek az ott dolgozók." (G.N.) "Istenkém milyent ettünk... már megint." (B.T.) "A program szerint strandra kellett volna menjünk, de rossz volt az idő, ezért Felvidék egyik legszebb várát látogattuk meg: a Vöröskő várat." (B.T. és P.Sz.) "... valami fantasztikus látvány volt. Reneszánsz stílusú kastély, ami elsődlegesen várként szolgált. A címerén egy szarvas is található, amihez az a legenda fűződik, hogy egy éjszaka, amikor a család hintóval hazafele tartott egy szörnyű viharba keveredett.

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.25. Dornbirn

Reggel, amikor Rékával megébredtünk, akkor még egy kicsit korán volt. Negyed hétkor keltünk, hogy tudjunk tusolni. A többieknek tíz órakor volt az ébresztés... A reggeli fantasztikus volt a nutella miatt is, meg a finom házi tea, házi lekvár párosításával. Ezután filipólót vettünk fel... Berta néni elvezetett bennünket az Inatura parkba... rengeteg emberrel találtam szembe magam köztük négerekkel, kínaiakkal és iszlámokkal... Előbb egy szertartás szerűségen vettünk részt. Nagyon fura volt, kongattak valami aranyozott cintányérokat és edényeket. Kicsit a szellemidézéshez hasonlított, még dörmögtek és mormoltak is valamit......

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.23. Andelsbuch

Jó hosszúra szabtuk a pihenőt. Zongora, foci, napló... A reggelit Renate néni és közössége biztosítja (vajaskenyér, méz, lekvár), de fogy a tegnapi káposzta is! Délfelé a kíváncsibbak kimerészkednek a városba, fagyi, kórica, nézelődés. Az alaposabb városlátogatás szombaton lesz, addig még ki kell bírnunk. Berti, a meghívónk és Dániel Szidike a német bemondószövegen dolgoznak, az andelsbuchi templomi koncerten magyar és német énekeinkből válogatunk.

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.20. Lendva

A webbéka ismét kánikulát kuruttyol, tehát változtatunk eredeti tervünkön. Későbbre tesszük az indulást, kihagyjuk a csáktornyai várlátogatást, helyette egy lendvai strandolást szavaz a vezérkar.

 

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.18. Atyha

Délutáni indulás, Nagyfaluban szerencsésen lejártak a korosztály találkozók, a lakodalmi nép sem indult még meg: van hely és idő bepakolni a buszokba...

Bővebben...

 

postheadericon A Fili turnéról az MTV műsorában

 

Az MTV Ma Reggel műsorában a Szentegyházi Gyermekfilharmónia nyári koncertturnéjáról volt beharangozó.

 

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.28. Esztergom

Aludhatunk 9-ig. Reggeli, majd aki akar, mehet strandra, kóricálni vagy aludni. Mi sétálni mentünk. Kinga énekel a zenészfiúkkal, ezalatt mi elmegyünk vásárolgatni. Bekeveredünk, és nehezen válunk meg az üzletektől. Majd beülünk egy cukrászdába, ahol mennyei sütik vannak. Jó egy kicsit megpihenni. Egy órára visszamegyünk a kollégiumba. Fél kettőre kész kell lenni, székelyruhába. Kiderül, hogy este tízkor minden Tesco bezár, úgy hogy a Hévíz éttermi ebéd után van egy óránk vásárolni a Coopban meg a környékén. Nem túl nagy a választék, de mindenki bevásárol.

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.26. Diószeg

A buszon alváshoz is kell egy kis kreativitás. Ezt bizonyítja az, hogy VÉGRE át tudtam aludni az éjszakát. Ülés alatt, ülésen összegömbölyödve szunyókáltam. 9 óra körül leszálltunk reggelizni. Török kenyérszeletet kaptunk, bele lehetett rakni pulyka párizsit, májkrémet, margarint, sajtot plusz melléje mindenki kapott teát és tojást.

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.24. Bregenz

Szélcsend, derűs idő, hosszú pihenő, egyetlen derék matrózunk ébredett tört bordával, jó szóval gyógyítjuk. Az üstben rántotta készül. Fél 10-kor reggeli. Ma három feladatunk van: a Rappenlochschlucht szakadék, Bregenz óváros és Szent Gallus koncert. 11 körül nekiveselkedünk az elsőnek, a Szakadék hegyi túrának.

 

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.21-22. Keszthely-Dornbirn

Két nap múltán itt, Dornbirnban ismét internetközelben. Várakozásunkat felülmúlták az utazás élményei, látványos osztrák Alpok, vidám találkozások a pihenőhelyeken a többi busz lakosságával, egyik parkolóban afgán menekülteket kínálgatunk kakassal...

 

Bővebben...

 

postheadericon 2015.07.19. Zalaegerszeg

Dél körül vonultunk végig a városon autóbuszainkkal, szállásunk a Kafka Margit Kollégiumban. Mára esett a kánikulai csúcs, nem csoda, hogy a Milánói- ebéd után igyekszünk a híres Aquacity fürdő-élményparkba.

 

Bővebben...

 

postheadericon Útra kelt a Fili

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia szombaton a kora esti órákban indult el Szentegyházáról a nyári turnéra. Első állomásuk Atyha volt, ahol este 8 órától kezdődően tartottak előadást, telt házas közönség előtt. Régóta nem volt a faluban ilyen színvonalas előadás, úgyhogy komoly várakozás előzte meg a programot.

 

Bővebben...

 

postheadericon A 2015-ös nyári turné programja

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia tizenegy napos nyári turnéjának fellépései öt országot is érintenek: Erdély és Magyarország mellett Szlovéniában, Ausztriában és Szlovákiában is fellép a Fili! A hangversenyek helyszínei: Atyha, Zalaegerszeg, Lendva, Keszthely, Andelsbuch, Bregenz, Dornbirn, Diószeg és Esztergom. A nyugati körútra 141 gyermek, 9 kísérő, 1 ellátmányos valamint 6 sofőr indul.

 

Módosítás: (2015. július 26.)

Bővebben...

 
pornhub desi sexy ass javteg.net