Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa36
mod_vvisit_counterTegnap582
mod_vvisit_counterA héten5163
mod_vvisit_counterMúlt héten4996
mod_vvisit_counterA hónapban12973
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20548
mod_vvisit_counterÖsszesen2034924

Jelenlegi olvasónk: 2
Mai nap: 2024. máj. 18.

postheadericon A Fili Európa turnéja - 2011. szeptember 13-24.

postheadericon Haza

A Kiralyhagon a pacal fenseges, utolso hataratlepesunk a parajdi vasuti sineknel tortenik, Hargita megyebe. Itthon nagy tomeg, zaszloval, szekelyruhaban varnak. Egyszerre erkezik a harom autobusz, delutan fel harmat mutat az ido. Kacagas, siras, olelkezes mindenfele. Isten megsegitett, epen hazaertunk.

 

postheadericon Bécs

A kesoi ebreszto ellenere egyesekben mozog az ideg: kora reggel osszecsomagolva, szereplo ruhaba, felalomba bodorognak. Visszaparancsolunk mindenkit a szobajaba, elvezzek a furdokadat, a csillogo berendezest, irjanak naplot.

 

postheadericon Brüsszel - 3. nap

Brusszeli tartozkodasunk legunnepelyesebb resze. A Belga Parlament meglatogatasa. Ki hitte volna, hogy ebbe a pompas palotaba beengednek ennyi gyermeket?

 

postheadericon EU-kvíz

EU-kviz

A filis gyerekek ezt a kvizt toltottek ki az EU parlament epuleteben.

 

 

postheadericon München

Iromanyunk mar Brusszelben lat napvilagot (vilaghalot), mert Munchen zsufolt, hosszu nap volt, ido nem jutott fogalmazasokra. Tavozasunk Muhldorfbol nyugis, derus, boseges reggeli utan. Daniel Zsoltekat egy farol lehajkurasztuk, aztan vidam utazassal egy ora alatt Munchenben voltunk. A mi buszunkon szavaloverseny zajlott napoly szelet jutalomert.

 

 

postheadericon Hangverseny Győrött

2011. szeptember 15-en a Gyermekfilharmonia Gyorott lepett fel a Szechenyi teren a Bences templom elott. A koncert megszervezeset es a gyermekek elhelyezeset a gyori Liszt Ferenc Zeneiskola munkakozossege vallalta fel.

 

postheadericon Irány Brüsszel!

A Szentegyhazi Gyermekfilharmonia szeptember 13-24. kozott Gyermekhangok Europaert cimmel koncertsorozatra indul az Europai Unio varosaiba. A Gyerekfili a Magyar Orszaggyules meghivottjakent fellep a brusszeli Europa Parlamentben! Szeptember 14-en 16.00 oratol a Kossuth teren a Parlament folepcsojen ad hangversenyt a Gyermekfilharmonia, a nyugat-europai turne szeptember 15-en Gyorben folytatodik, majd Muhldorf, Munchen allomasok utan szeptember 20-an a Belga Parlament epuleteben, majd az Europa Parlamentben lep fel a Fili. Hazafele a becsi Stephansdomban es a pozsonyi Szent Marton domban koncertezik a Fili.

 

postheadericon Pozsony

Pihenteto alvas es reggeli utan a harom autobusz nepe a Gazdasz Szallonal gyulekezik. Varosnezo setank nagy gesztenyes ligeteken vezet, friss levegon, napsutesben szedegetjuk, rugdossuk a gesztenyet.

 

postheadericon Passau

Odakinn virrad, Passau 250 km-re. A buszokon csend, nyugalom, mindenki alszik: ules alatt es a fohelyen: a kozfolyoson. Ket orankent rovid megallasok a kamionparkolokban, ilyenkor nehany csipas kinai az ulesek karfaira lepkedve ugyeskedi ki magat egy gyors megkonnyebbulesre.

 

postheadericon Brüsszel - 2.nap

Nehezen, de elfogadjuk szervezoink donteset, es 6 ora utan riadoztatjuk a gyermeksereget. Szereplo- es szekelyruhaban reggel 9-kor lepunk be az EU Parlament uveges epuleteibe. A turnenk tulajdonkeppen erre a pillanatra volt kihegyezve, mi lettunk Magyarorszag, Romania, ezen belul az erdelyi magyarsag szazlabu kovetei.

 

postheadericon Brüsszel - 1.nap

2011. szeptember 18-an erkezett a Gyermekfilharmonia Brusszelbe, este a Szent Margit Szekesegyhazban, a magyar nyelvu mise utan tartott koncertet. A brusszeli elso naprol ime a Fili beszamoloja:

 

postheadericon Mühldorf

2011. szeptember 16-an Muhldorf (Nemetorszag) volt a Fili kovetkezo allomashelye. A helyi Volkschule aulajat diszitettek fel a vendeglatok a koncert es az azt koveto diszvacsora alkalmabol.

 

postheadericon Szerdán lép fel Budapesten a Szentegyházi Gyermekfilharmónia

A Szekelyfoldi Szentegyhazi Gyermekfilharmonia a Gyermekhangok Europaert cimu, Brusszelbe vezeto nemzetkozi koncertkorutja kereteben Budapesten, az Orszaghaz lepcsojen ad feloras hangversenyt szerdan delutan.

 

postheadericon Gyermekhangok Európáért

2011. szeptember

13-24. Gyermekhangok Europaert

 

A Fili hangversenykorutja Europa nagyvarosaiban.

Az europai turne tobbnyelvu kiadvanya innen letoltheto (PDF, 4,3 Mb)

 
pornhub desi sexy ass javteg.net