Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa568
mod_vvisit_counterTegnap552
mod_vvisit_counterA héten2585
mod_vvisit_counterMúlt héten4492
mod_vvisit_counterA hónapban568
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19633
mod_vvisit_counterÖsszesen1913719

Jelenlegi olvasónk: 17
Mai nap: 2023. dec. 01.

postheadericon A Fili Szászrégenben

Teltházas adventi koncertet adott a világszerte ismert és elismert Szentegyházi Gyermekfilharmónia a szászrégeni Eugen Nicoara Művelődési Házban - az Erdélyi Magyar Szövetség és a Minta ifjúsági szervezet rendezésében.

Az ünnepi eseményt követően a koncert főszervezője, az EMSZ szászrégeni elnöke, Pál Zoltán, elmondta: szívet melengető, valódi közösségformáló ereje volt a rendezvénynek, melyből a szászrégeni és Maros megyei EMSZ szervezetei is kivették részüket. "Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek is, hogy lehetővé tették a 140 főt számláló, világszerte ismert és elismert gyermekkórus fellépését" - mondta Pál Zoltán.

"Ott, ahol van magyar gyermek, ott lesz magyar jövő is. A szászrégeniek erőn felül teljesítettek, hogy bebizonyítsák ezt, valamint hogy valódi, adventi hangulatot csenjenek a ünneplő szászrégeniek és a Maros megyeiek szívébe" - nyilatkozta Brassai Hunor, a Minta elnöke.

A szervezők köszönik mindenkinek a megtisztelő jelenlétét, valamint áldott adventi készülődést és karácsonyi ünnepet kívánnak!

 

Az Erdélyi Magyar Szövetség közlése nyomán


 
pornhub desi sexy ass javteg.net