Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa268
mod_vvisit_counterTegnap792
mod_vvisit_counterA héten268
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban9499
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2010902

Jelenlegi olvasónk: 5
Mai nap: 2024. ápr. 15.

postheadericon Fili 40 - Öregfili és a Kicsifili hangversenye

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia 40 éves jubileumi Filinapok keretében pénteken az Öregfili és a Kicsifili adott csodálatos hangversenyt. A Székelyföld egyik jelképé vált Szentegyházi Gyermekfilharmóniában az elmúlt négy évtizedben immáron 5 korosztály énekesei és zenészei szerepeltek. Az évfordulót egy rendkívüli koncertsorozattal ünneplik meg május 6-8. között Szentegyházán, ahol a legfiatalabb (Kicsifili) és a legidősebb filisek (Öregfili) adtak koncertet pénteken. A megemlékezésekkel bővített két hangverseny a zsúfolásig telt városi sportcsarnokban hatalmas siker volt. Farkas Antal videóján keresztül az egész koncert visszanézhető:


Az est legmeghatóbb pillanata a zászlóátadás volt, az Öregfili (50 évesek) képviselói átadták a Fili zászlaját a legkisebb korosztálynak, a Kicsifili (tizenévesek) képviselőinek.


Szombaton folytatódnak a Filinapok rendezvényei, a Madarasi Hargitán facsemete ültetés, 17 órától a Fili emlékképek és emlékfilmek megtekintése lesz az iskolában, majd 19 órától a Fili II. (40 évesek) és a Fili III. (30 évesek) korosztályának hangversenyei lesznek a sportcsarnokban. Mindenkit várunk szeretettel!

 
pornhub desi sexy ass javteg.net