Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa430
mod_vvisit_counterTegnap722
mod_vvisit_counterA héten3365
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban12596
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2013999

Jelenlegi olvasónk: 11
Mai nap: 2024. ápr. 20.

postheadericon Irány Kanada! A visszaszámlálás elkezdődött!

Most értesültünk a Fili Kanadai utazása oldalról, hogy hosszú és nehéz vajúdás után végre megvan a jó hír: június 24 - július 5 időszakban a Gyermekfilharmónia Ünnepi Hangversenykörútra utazik Kanadába!

 

A Gyerekfili utazásának és kinntartózkodásának anyagi feltételeit a Kanadai Magyar Szervezetek, a Magyar Kormány és a Fili Alapítvány biztosítják, a turné helyi főszervezője a Kanadai Magyar Nagykövetség és a Torontói Főkonzulátus, a szervezésben részt vesz a KMKT és a KAMOSZ is. A turné állomásai elsősorban Ontario és vidékét célozzák, az ünnepi fellépés Ottawa-ban lesz.

 

A műsor magyar népdal feldolgozásokkal, angol, francia és más népek dalaival fogja szórakoztatni kanadai a barátokat. Úgy hallottuk, hogy a gyermekek már lelkesen magolják a kanadai himnuszt, sőt, Konrád Andráska (IV. o.) még illusztrációt is készített a kórusfüzetébe.

 

A Fili kiszállásának részletes útitervét, programtervezetét pár napon belül Szentegyházán véglegesítik és a honlapjaikon közlik. (www.fili.ro, www.fili.hu).

 

A visszaszámlálás elkezdődött!!!

 
pornhub desi sexy ass javteg.net