Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa549
mod_vvisit_counterTegnap552
mod_vvisit_counterA héten2566
mod_vvisit_counterMúlt héten4492
mod_vvisit_counterA hónapban549
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19633
mod_vvisit_counterÖsszesen1913700

Jelenlegi olvasónk: 8
Mai nap: 2023. dec. 01.

postheadericon 2015.07.26. Diószeg

A buszon alváshoz is kell egy kis kreativitás. Ezt bizonyítja az, hogy VÉGRE át tudtam aludni az éjszakát. Ülés alatt, ülésen összegömbölyödve szunyókáltam. 9 óra körül leszálltunk reggelizni. Török kenyérszeletet kaptunk, bele lehetett rakni pulyka párizsit, májkrémet, margarint, sajtot plusz melléje mindenki kapott teát és tojást.

Aztán megint busz, Diószeg és közösen ebédeltünk a Hotel Tevelben. Az ebéd húsleves, utána rizs, valamilyen mártás, zöldségek, azután desszert. Ezt követte a szállásunk elfoglalása. Én A. Anitával és G. Beátával vagyok a 207. szobában. Annyira meseszép a szobánk! Gyönyörű ágyak, fürdőszoba, TV, hűtőszekrény... tiszta luxus.

... Mi nyolcan külön apartmanban voltunk elszállásolva, a többiek egy része a Tevel Hotelben, a másik kissé távolabb, a Vén Diófa panzióban lakott. Kicsit pihentünk, aztán átöltöztünk székelyruhába és egyet koncerteztünk. ... A Tanár Úr szerint jó volt a koncert. Egy ilyen hosszú utazás után rosszabbra gondolt, de 9,70 volt ez a koncert.

... A koncerten a legnagyobb élményt a Nagymajtényi dal okozta. A futamok egybehangzó tiszta csengése, a kórus hangja elérte nálam, hogy kirázzon a hideg. A közönség felállt, egyedül egy lány nem állt fel az első sorban, de a Szózatnál ő is megmozdult. Számomra nagy élmény, ha a közönség állva tapsol. Ilyenkor mindig úgy érzem, van miért csinálni.

... Vacsora következett, meghívóink ezúttal sem hazudtolták meg magukat. Ismét jóllaktunk, nem is tudom kellően jellemezni ... Szállásunkra mentünk, beszélgettünk, naplót írtunk, nevetgéltünk. Összepakolásztunk.

 

(Részletek T.C., S. O. , Sz. B., K.B. naplóiból)

 

KÉPTÁR 1.

KÉPTÁR 2.

KÉPTÁR 3.

VIDEÓ

Kaszárnya, kaszárnya - Dániel Kinga, tárogatón kíséri Benedek Szilárd

 
pornhub desi sexy ass javteg.net