Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa17
mod_vvisit_counterTegnap564
mod_vvisit_counterA héten2280
mod_vvisit_counterMúlt héten3681
mod_vvisit_counterA hónapban17
mod_vvisit_counterMúlt hónapban19156
mod_vvisit_counterÖsszesen1732330

Jelenlegi olvasónk: 9
Mai nap: 2023. febr. 01.

postheadericon A Fili idén 40 éves!

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia számára az idei év legnagyobb kihívása a 40 éves kerek évfordulós ünnepe. 2022. május 5-9. között a Filinapok hagyománya szerint koncertsorozattal emlékezik a Fili az elmúlt 40 évre.

 

A szokásos csemeteültetés, főzőverseny, kirándulás mellett a Gyermekfilhamónia elmúlt időszakának jeles közösségei állnak fel egy-egy esti koncerten a színpadra.

A négy évtized négy generációjának kórus és zenekara különböző repertoárokkal örvendezteti meg közönségét. Az előadók néhai Filitagok, akik vállalják a fellépést ez alkalommal.

A FILI 40 ünepségsorozatra való felkészülés javában zajlik, a korcsoportok szerinti jelentkezések és próbák már ütemezetten zajlanak, ezekről a Fili weboldala itt folyamatosan tájékoztatja az érdeklődőket.

A januári Öregfili próbák februárban is folytatódnak, a kórus és zenekari csoportokról fotók is készülnek, öröm nézni az idősebb korosztályok készülődését!

 

Néhány szívderítő fotó a próbákról:

Fotók: Katona Szabolcs

 
pornhub desi sexy ass javteg.net