Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa204
mod_vvisit_counterTegnap365
mod_vvisit_counterA héten2145
mod_vvisit_counterMúlt héten2877
mod_vvisit_counterA hónapban12423
mod_vvisit_counterMúlt hónapban14854
mod_vvisit_counterÖsszesen1759590

Jelenlegi olvasónk: 23
Mai nap: 2023. márc. 25.

postheadericon 2015.07.27 Szabadnap

"Reggel a hotelben kellemesen ébredtünk, majd gyors pakolás a buszokhoz. A lepakolás után nagyon finom reggelivel kedveskedtek az ott dolgozók." (G.N.) "Istenkém milyent ettünk... már megint." (B.T.) "A program szerint strandra kellett volna menjünk, de rossz volt az idő, ezért Felvidék egyik legszebb várát látogattuk meg: a Vöröskő várat." (B.T. és P.Sz.) "... valami fantasztikus látvány volt. Reneszánsz stílusú kastély, ami elsődlegesen várként szolgált. A címerén egy szarvas is található, amihez az a legenda fűződik, hogy egy éjszaka, amikor a család hintóval hazafele tartott egy szörnyű viharba keveredett.

A szarvas bedugta a kerékhez az agancsát, így a hintó használhatatlanná vált és nem mehettek tovább. Reggel vették észre azt, hogy előttük egy szakadék volt és a szarvas milyen veszélytől mentette meg őket. Bár ez csak legenda nekem úgy is nagyon szimpatikus. Még sok freskót, festményt és különleges bútorzatot lehetett még látni. Nekem ez a kastélylátogatás nagyobb élményt nyújtott, mintha strandra mentünk volna." (L.N.)

A várlátogatás után a szállodában ebédeltünk "ami ismét borzasztó jó volt." (B.T.) "Fincsi gyümölcslevest ettünk, tejszínhabbal... a második fincsi husikkal, savanyúsággal, húsgolyócskákkal." (B.H.) Az ebéd utáni búcsúzás megható volt... "Isten áldd meg a magyart különösen az ilyen jólelkű, jószívű embereket, mint Igor és Zsolt bácsi." (B.T.) Elmegyek, elmegyek szól az ének és "közben mindenki puszit ad a tulajdonosoknak." (M.O.)

Útnak indultunk Esztergom fele... "A buszon szokás szerint jó hangulat volt, a társaság már rég összeszokott." (T.H.)

"Útközben a Kodály Zoltán emlékműnél koszorúztunk és énekeltünk Galántán." (S.R.) "Egy báűcsi egy csomó mindent mondott, mesélt Kodály Zoltánról. Pl: a galántai vasút hangosbemondó előtt és után az Esti dal részlete szólal meg, amit Kodály Zoltán írt. A buszon három pletykát hallottam Kodály Zoltánról. Kettőt meg is jegyeztem belőle. I. Kodályt felkérték, hogy írjon egy új magyar himnuszt, de annyi alázat volt benne, hogy azt mondta: - Van már egy magyar himnuszunk és nem kell más! II. Amikor sétált az úton Kodály, autogramot kértek tőle és ő addig nem adott, míg nem szolmizáltak legalább egy sor egy énekből." (T.R.) "Megálltunk még Dunaalmáson is, ahol fagyiztunk és dinnyével meg pogácsával kínáltak meg az ott már jól ismert János bácsiék. Nagy meglepetésünkre a fogadó családunk is várt minket." (D.H.) "Fél óra múlva Esztergomba indultunk, ahol vacsorával fogadtak, de alig tudtam már enni. A negyedik emeleten kaptunk szobát... számomra a kollégium félelmetes volt" (B.H. és K.K.) "Lefeküdtünk és nagyon jól aludtunk." (S.A.)

 

KÉPTÁR!

 
pornhub desi sexy ass javteg.net