Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa296
mod_vvisit_counterTegnap593
mod_vvisit_counterA héten3122
mod_vvisit_counterMúlt héten4185
mod_vvisit_counterA hónapban18927
mod_vvisit_counterMúlt hónapban21710
mod_vvisit_counterÖsszesen1999812

Jelenlegi olvasónk: 11
Mai nap: 2024. márc. 29.

postheadericon Bécs

A kesoi ebreszto ellenere egyesekben mozog az ideg: kora reggel osszecsomagolva, szereplo ruhaba, felalomba bodorognak. Visszaparancsolunk mindenkit a szobajaba, elvezzek a furdokadat, a csillogo berendezest, irjanak naplot.

A szemelytelen folyosokon nagy segitsegunkre voltak a szobaajtokra cedulazott nevsorok. Ontapados cimkekre mindenki ki kellett irja a nevet, pl: dr. Szeles Csongor, dr. Daniel Zoltan, dr. Daniel Botond, stb. A ?szedegetos? reggelitol ebedig autobusz-rendezes a feladat, gozerovel keresunk egy utlevelet es egy halozsakot, utobbit hiaba. Wurst Erzsike neni noszogat, de a szallo elhagyasat, ebedet nem lehet siettetni. Zsufolt belvarosba erkezunk, a szervezett becsi seta a csuszas miatt rovidul. A harom csoport idegenvezetoi esernyokkel nogattak figyelemre a varoslatogato filiseket. A seta vegen jut ido a csiripelo madarembereket megcsodalni, veluk fenykepezni. A puspoki hivatal negyedik emeleten oltozik at szereplo ruhaba lany, fiu vegyesen.

Pal Laszlo ezustmiseje mindjart kezdodik, egy-egy pohar kola es mar imadkozik a nep. A ministransok nagyfalusi 12 eves legenykek. A templom zsufolasig teli Becsben elo magyarokkal, csodalatos reg nem latott arcokkal. Minden beszedet ket nyelven hallgatunk meg, hangversenyunket is magyarul es nemetul konferaljuk. Vacsorank allofogadas tepertos kenyer hagymaval, fasirt, palcikas savanyusag, a vegen sutemenyarzenal. Mig a szomszed helyisegben a meltosagok koccintgatnak, a gyermekek hajfonat vetelkedore neveznek be. A dijakat Berlinger Gabor ajanlja fel. Ez a turne amugy a hajfonatok paradeja, kiderul, hogy a brusszeli ruhataros neninek, a becsi szallodaslanynak, valamint kisero Juditkanknak is pompas hajfonatai keszultek az elmult napokban. Tanitomesterek Hatos Ildi es Marton Henrietta. Enekszoval vonulunk a buszokig, ejfelkor Magyarovaron haromfele szallasolnak. A portas magyarul koszon rank: itthon vagyunk.

KEPTAR * * * * * * VIDEOK

Lejegyeztek: HSek

 
pornhub desi sexy ass javteg.net