Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa271
mod_vvisit_counterTegnap792
mod_vvisit_counterA héten271
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban9502
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2010905

Jelenlegi olvasónk: 5
Mai nap: 2024. ápr. 15.

postheadericon A Fili Angliában (2.)

Szerdán hajnalban érkezett haza a Szentegyházi Gyermekfilharmónia. A benyomások, a rövid élménybeszámolók után leírható, hogy ez is egy emlékezetes előadókörút volt. Menet közben is rengeteg jó ötlet született, amelyeket ki lehetett próbálni és meg tudtak valósítani annak érdekében, hogy zökkenőmentesebb legyen a haladás.

Az angliai közlekedésben sokat segített a résztvevők által viselt fehér póló és fehér sapka, nem tévesztették szem elől egymást. "A csomagokat és ruhákat szállító kisbusz és utánfutó pakolási módszere is bevált, szerencsésen lefutotta a 6.000 km-t - írják egyebek mellett - , noha egy vákuumcső a motorban elszakadt. Ezt útközben megtákolták, hazafelé Londonban pedig kicserélték. Jó ötlet volt Sebestyén István utazási irodáját megbízni a repjegy vásárlásokkal. Lelkiismeretesen és alaposan végezték a nem kevés gonddal járó feladatot, így simán hazaérkezhettünk."

A Filisek a szervezők és segítők társaságában, külön köszönet a Liszt Intézetnek és Magyarország Londoni Nagykövetségének.

 

Az angol bemondó, Mathias Teddy remek munkát végzett, az ő közreműködésével az angol nyelvű közönség is remekül szórakozott.

A turné váratlan meglepetése Ambrus Móni egykori filis felajánlása volt. Ő vállalta az utolsó nap ebédeltetését valamint a vacsora, tízóraik elkészítését. Valóban ízletes, itthoni ízek, bőséges adagok, különféle sütemények, italok kerültek az asztalra a londoni Magyar Ház koncerttermében.

A videókat Farkas Antal kollégánk készítette - Élő Székelyföld Munkacsoport

FOTÓTÁR (fili.ro) - Fotók: Katona Szabolcs

 
pornhub desi sexy ass javteg.net