Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa464
mod_vvisit_counterTegnap521
mod_vvisit_counterA héten2153
mod_vvisit_counterMúlt héten3615
mod_vvisit_counterA hónapban5768
mod_vvisit_counterMúlt hónapban15034
mod_vvisit_counterÖsszesen1630518

Jelenlegi olvasónk: 8
Mai nap: 2022. aug. 11.

postheadericon Fili és a magyar női kéziválogatott

Június végén öt napon át Székelyudvarhelyen és környékén készül a tokiói olimpiára a magyar női kézilabda-válogatott. A helyi szervezők tervei szerint a szurkolók közönségtalálkozón beszélgethetnek a csapat tagjaival, illetve nyílt edzést is tartanak.

A magyar válogatott márciusban hazai pályán harcolta ki az olimpiai részvételt - fotó: Magyar Kézilabda-szövetség

 

A magyar válogatott június 28-án, hétfőn érkezik Székelyudvarhelyre. Jakab Árpád, az Együtt növünk fel! alapítvány a határon túli magyar utánpótlás-kézilabdázás támogatására ügyvezetője érdeklődésünkre elmondta, a lányok öt napig tartózkodnak a városban.

"A lelki feltöltődés mellett természetesen edzésmunkát is végeznek itt, hiszen akkor fog célegyenesbe fordulni a tokiói felkészülés." A tervek szerint Elek Gábor szövetségi kapitány irányításával a válogatott napi két edzésen vesz részt a városi sportcsarnokban. "Jelenleg egyeztetünk a Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatósággal, hogy az egyik edzésre a jelenleg érvényben lévő szigorú előírásoknak megfelelően nézőket is tudjunk beengedni. Továbbá tervezünk egy szabadtéri közönségtalálkozót is" - nyilatkozta Jakab.

A válogatott programjában szerepel még kirándulás is, június 30-án, szerdán a Madarasi Hargitára, majd a Szentegyházi Gyermekfilharmónia rövid ünnepi műsorral köszöntené a nemzeti csapatot.

Hamarosan Székelyudvarhelyen készülnek az ötkarikás játékokra - fotó: MTI/Illyés Tibor

 

"A lányok egy helyi panzióban lesznek elszállásolva, amit csak ők használnak, buborékrendszerben, a külvilágtól teljesen elszigetelve tudnak nyugodtan készülni az olimpiára. Öröm számunkra, hogy amint felvetődött a székelyföldi edzőtábor kérdése a Magyar Kézilabda-szövetségnél, a vezetőség és a válogatott szakmai stábja egyből igent mondott. Többen jártak már nálunk különböző klubcsapatokkal és magánszemélyként is, nagy örömmel jönnek most is. Az edzésmunkán túl egyfajta lelki feltöltődést is várnak az egyhetes székelyföldi ittléttől" - tette hozzá az ügyvezető.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

Az Együtt növünk fel! alapítvány támogatásával kedden fogtak neki a zetelaki Tamás Zoltán Sportcsarnok padlózatának felújításához, teljesen új borítást kap a pálya. A tervek szerint a munkálatok egy hónapig tartanak, így a hivatalos átadón a magyar válogatott edzői stábjának tagjai közül Elek Gábor és Görbicz Anita vágná majd el a szalagot.

Az ezüstérmessel kezdenek

A tokiói olimpián a magyar lányok július 25-én 21.30-tól (romániai idő szerint 15.30-tól) a korábbi kétszeres világbajnok Franciaországgal játszanak, amely a legutóbbi olimpián ezüstérmes volt. A csapat mindössze 36 órával később ismét pályára lép, 27-én 12 órától (hajnali 5 órától) Brazíliával mérkőzik meg a B csoportban. Majd az orosz csapat, Spanyolország és Svédország lesz az ellenfél.

Fotó: Magyar női kézilabda-válogatott/Facebook

 

A magyar válogatott mérkőzései az olimpián, B csoport: július 25-én 15.30-tól Magyarország-Franciaország, július 27-én 5 órától Magyarország?Brazília, július 29-én 13.30-tól Magyarország-Orosz csapat, július 31-én 13.30-tól Magyarország-Spanyolország, augusztus 2-án 10.15-től Magyarország-Svédország. Az A csoportban Hollandia, Montenegró, Norvégia, Japán, Dél-Korea és Angola szerepel. Mindkét hatos csoportból az első négy jut a negyeddöntőbe.

A magyar női válogatott a 2008-as pekingi szereplés után jutott ki ismét az olimpiára.

 

Forrás: Székelysport

 
pornhub desi sexy ass javteg.net