Főoldal

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa191
mod_vvisit_counterTegnap509
mod_vvisit_counterA héten2967
mod_vvisit_counterMúlt héten4352
mod_vvisit_counterA hónapban9248
mod_vvisit_counterMúlt hónapban16549
mod_vvisit_counterÖsszesen1484322

Jelenlegi olvasónk: 26
Mai nap: 2021. okt. 16.

postheadericon Online Ciripelő itt és ott

Ebben az esztendőben a koronavírus miatt megváltozott világban mindenütt minden másképpen alakult, mint ahogyan az emberek eredetileg szerették volna. Sajnos ez igazzá vált a Szentegyházi Gyermekfilharmóniával (Filivel) közös jubileumi (10.) alkalomra tervezett Szentegyháza - Nyíregyháza Ciripelő gálarendezvényünkre is. Szerettünk volna elutazni hozzájuk, de sajnos ebben az esztendőben erre nem volt lehetőség.

 

Született azonban egy közös elhatározás, amellyel mégis sikerült megmenteni a mindkettőnknél zászlóshajónak számító "Ciripelő" programot. A Filisek vezetőjével, Haáz Sándor tanár úrral közösen döntöttük el, hogy bármi is történjen a világban, az oly sokszor kedvesen becézett "Cziripelő" nem maradhat el! Így hát alkalmazkodtunk a megváltozott lehetőségekhez, és a vetélkedőt immár az ?online? térben hívtuk új életre.

 

Házi készítésű, illetve pici házi stúdiónkban rögzített videófelvételeket kértünk a gyerekektől, és ezeket videóklippé fűztük össze. A Filisek is hasonlóan cselekedtek, és a két anyagot egybefűzve november 7-én (szombaton) 17.00 órától egyszerre, egy időben tettük nyilvánossá. Ez a videóanyag látható az alábbiakban:

 

Forrás: Sóstó-Sóstóhegyi Igrice Civil Egyesület

További részletek a Fili honlapján

 
pornhub desi sexy ass javteg.net