Főoldal

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa49
mod_vvisit_counterTegnap480
mod_vvisit_counterA héten1630
mod_vvisit_counterMúlt héten4393
mod_vvisit_counterA hónapban2877
mod_vvisit_counterMúlt hónapban15602
mod_vvisit_counterÖsszesen1400755

Jelenlegi olvasónk: 6
Mai nap: 2021. máj. 06.

postheadericon Schardenberg

A szerdai napon mg visszatértünk Passauba, az élményfürdő vendégei voltunk. A Fili fele a schardenbergi tornateremben maradt, csendben naplót írt, sétált vagy pihent.

A schardenbergi napunk teljesen önellátó volt. Katona Csaba délben csirkepaprikást, este tojásos pityókát készített. Mindkettő nagy sikernek örvendett. Csaba és Berlinger Gábor zord körülmények között főzött az épület előtt, a fazékban az étel alig akart főni, mert olyan havazás volt.

A passaui fürdőzés után remek étvággyal fogyasztották a gyermekek a csirkét, a jóltáplált sereg remekül teljesített a schardenbergi templomban. A koncert után a gyermekek nagyon feldobódva, csodálatosan belakták az iskolát, a legnagyobb keletje a pingpong asztalnak volt. Ezzel párhuzamosan kosárlabdameccs is zajlott. Este fél 11-kor, amíg az ellátmányos közeg a mosogatást rendezte, a világhírű Thermopan együttes fellépését élvezte a tornaterem népe. A schardenbergi esténk zárópillanata: Tamás Réka altatódalt énekel az elcsendesülő tornateremben aludni készülő társaságnak.

Másnap reggel még nem is pirkadt, amikor ébresztőt diktált a filis vezérkar: matracokat összecsomagolni, utazóbőröndöket bepakolni, majd a székelyruhákkal feltenni a buszokra, napi ellátmányt, a szendvicseket, italokat átvenni. Odakinn sűrűn havazik, reggel 8-ra sikerül elindulni mindhárom autóbusznak.

HS

FOTÓK (Berlinger Gábor felvételei)

 
pornhub desi sexy ass javteg.net