Főoldal

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa40
mod_vvisit_counterTegnap585
mod_vvisit_counterA héten40
mod_vvisit_counterMúlt héten3826
mod_vvisit_counterA hónapban4541
mod_vvisit_counterMúlt hónapban15602
mod_vvisit_counterÖsszesen1402419

Jelenlegi olvasónk: 6
Mai nap: 2021. máj. 09.

postheadericon Megérkeztünk Dabasra

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia buszai szerencsésen megérkeztek Dabasra és Budapestre, 2 busznyi gyermeket Dabason vártak és osztottak el családokhoz egy busz pedig a budapesti rokonokhoz vitte a filiseket. Dabason éppen az elosztás zajlott.

Haáz Tanár Úr gyors beszámolója:

Az utazásunk zökkenőmentes volt. Amikor a Királyhágón megálltak a buszok, azt hittük, hogy csak Vásárhelyen vagyunk, olyan gyorsan és simán eljutottunk odáig. Talán túl gyorsan is jöttünk, több, mint egy órával hamarább érkeztünk, mint a kiszámított idő, de itt Dabason nagy szeretettel vártak.

A Kossuth Zsuzsanna Iskolában zene és szendvicsek voltak, a gyermekek jól elvoltak, ejtőznek, üldögéltek, most volt az elosztásuk és most kezdenek érkezni a szülők. Most reggel 9 óra van (odahaza 10) és már viszik a gyerekeket. A fiúkkal berendeztük a tornacsarnokot, nagyon szép, jó akusztikájú teremben lesz a koncertünk ma délután. Alig várjuk!


 
pornhub desi sexy ass javteg.net