Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa228
mod_vvisit_counterTegnap593
mod_vvisit_counterA héten3054
mod_vvisit_counterMúlt héten4185
mod_vvisit_counterA hónapban18859
mod_vvisit_counterMúlt hónapban21710
mod_vvisit_counterÖsszesen1999744

Jelenlegi olvasónk: 16
Mai nap: 2024. márc. 29.

postheadericon Horváth Ferenc (1943-2015)

Nehéz elhinnem, hogy ezután, a kuratóriumi gyűléseken nem Feri ül majd Emeséék kényelmes  bőrfoteljában. Ilyen fotel csak egy volt a lakásban, mint ahogy Horváth Feriből is csak egy volt, megismételhetetlen, pótolhatatlan. A közszeretet és tisztelet mindig fenntartotta számára  a "trónust"!  Ez a világ legtermészetesebb dolga volt, ez Neki járt!   Kiérdemelte!

Bár papírforma szerint nem volt az alapítvány kuratóriumának tagja, de mint a kuratóriumi ülések/gyűlések rendszeres résztvevője, tevékenyen részt vett a munkában.

Feri egy igazodási pont volt! A harsányság nem volt a sajátja, beszédesen tudott hallgatni, csak a legszükségesebb pillanatban szólalt meg és bölcsességével volt mikor a szóban forgó téma más aspektusban történő átgondolására késztette a beszélgetés (pl. a kuratóriumi ülés) résztvevőit, máskor határozottan rámutatott a probléma megoldásához vezető reális útra!



Ferivel  mi - csupán pár hónap "számlámra írható" különbséggel - azonos korúak voltunk.

Talán ezért is, mint kortársat különösen szerettem és szívesen beszélgettem vele a legkülönbözőbb dolgokról, Sopronról, történelemről, sportról, fotózásról, kártyákról. (Vittem is nem egyszer a gyűjteményéhez családi hagyatékokból rám maradt különféle régi kártyákat.)

Feri egy jó kedélyű, minden korosztály által szeretett és tisztelt úriember volt.  

Mindannyiunknak nehéz elhinni, hogy többet nem találkozunk Vele, se Budapesten, se Szentegyházán!

Kállay Zsolt



 
pornhub desi sexy ass javteg.net