Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa210
mod_vvisit_counterTegnap593
mod_vvisit_counterA héten3036
mod_vvisit_counterMúlt héten4185
mod_vvisit_counterA hónapban18841
mod_vvisit_counterMúlt hónapban21710
mod_vvisit_counterÖsszesen1999726

Jelenlegi olvasónk: 7
Mai nap: 2024. márc. 29.

postheadericon Kapuvár

Nyári turné 2012

A Fili nyari turnejanak utolso allomasa Kapuvar volt. A schardenbergi reggeli utan hosszu ut kovetkezett, keso delutan ert a harom busz Kapuvarra. A koncertet nagy erdeklodes varta, a templom teljesen megtelt, oriasi tapsvihar ovezte a Fili fellepeset. Masnap delelott a kapuvari strandon toltodtek fel a gyerekek az ezer km-es hazautazasra. Pest hataraban meg egy utolso bevasarlas, indulas haza.

 

 

* * *

Utolso ebredes Nemetorszagban (egyeseknek Nyugat-Ausztria csucskeben). A passaui tornateremlakoknak reggel 7-kor szolt a riasztas, pakolas, matracok, sporteszkozok elrendezese. 8 orara at kellett adni a tornatermet, hiszen Nemetorszagban meg iskola van, mar erkeznek a tornaszlanyok! A buszok is. Ot perc mulva mar csomagostul rajtol a Fili Passau belvarosabol, a buszosok vegre tudjak a jarast Schardenbergben, de fel ora mulva boseges reggeli Csilla neni fogorvos praxisa alagsoraban. Alex bacsi surgolodik, Levente es Veraek felszolgalnak, kozben szorolapok, lufik es egyeb szines celebula kerul kiosztasra. Nehany csomag segely is bekerul a buszba, kiosztasra azok szamara, akik nem a csaladoknal laktak. Fel 10-re a buszok korul surgolodik, bucsuenekunk: Ein schoner Tag zu Ende geht, die Sterne sind erwacht... Csillagok helyett a nap ragyog, vendegfogadoink szemei es a filisekben az orom: Hazafele indulunk, varva vart csaladjainkhoz. Ket keso-kasa is becsoppent, - KA es SCS, fenykepezkedtek, - 10 orakor vegre elindultunk.

Alvos-beszelgetos esemenytelen utazasunk Kapuvarra vezetett, utolso allomashelyunkre. A hazateres izgalma minden filis gyereket utolso erobedobasra serkent, fannntasztikus, telthazas koncertunk varatlan ajandek... es a podium ezuttal kibirta.

2006 augusztus 20-an a tragikus osszeomlas nyoman kaptunk ajandekba Kapuvar onkormanyzatatol podiumlabakat. Egyed Reka a szoszekrol mondott koszonetet. Csaladokhoz ment a csapat, pillanatok alatt, ezuttal is kevesen voltunk.

 

 

A masnapi strandra alig fele jott a csapatnak. A szep ido ellenere is az alvast, pihenest valasztottak. Veghelyine Rozsika csapata remek bogracsgulyassal ebedeltet, bucsufoto a veszkenyi Amerikaban, majd enek: Elmegyek, elmegyek, el is van vagyasom.

 

A TESCO-ban aldozunk. Ajandekkosarak, filipolos gyerekek suru forgalma. Peter Tamas egy hatalmas fekete dobozt tol a vasarlokocsiban.

- Mit vettel fiam?

- Pokerasztalt

- Viszed haza?

- Igen

- Jo nagy darab!

- Igen

- Jo nagy szamarsag...

- Igen

 

Lejegyezte Haaz Sandor es Berlinger Gabor.

 

KEPTAR KAPUVAR

KEPTAR PASSAU-KAPUVAR

KEPTAR KAPUVAR 2. NAP - HAZAFELE

 
pornhub desi sexy ass javteg.net