Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa44
mod_vvisit_counterTegnap582
mod_vvisit_counterA héten4081
mod_vvisit_counterMúlt héten5363
mod_vvisit_counterA hónapban12981
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20548
mod_vvisit_counterÖsszesen2034932

Jelenlegi olvasónk: 8
Mai nap: 2024. máj. 18.

postheadericon Fili 40

Ezúton is köszönjük a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft-nek a Fili 40 ünnepségsorozat hang- és színpadtechnikai szolgáltatásának kiemelt támogatását!

postheadericon Visszaemlékezés

Csodálatos élményt nyújtott mind a fellépőknek, mind a nézőknek a Szentegyházi Gyermekfilharmónia 40 éves fennállásának ünnepi eseménysorozata, a "Fili 40" és örök emlék marad annak, aki átélhette a helyszínen. Nagyon sokan köszöntötték a Filit a hangversenyeken a dalok konferálási szüneteiben és többen próbálták megfogalmazni szavakban, hogy mit is jelent számukra a Fili.

Bővebben...

 

postheadericon Fili 40 - A 40 és 30 évesek koncertjei

A Fili 40 ünnepségsorozat harmadik napján a Fili 2. (40 évesek) és a Fili 3. (30 évesek) hangversenyei következtek. A csodálatos koncertek egyben időutazások is voltak, régen nem halott daok csendültek fel az egykori repertoárt követve. A legnagyobb sikert a török turné dalai, főként a Plevna mars aratta.

Bővebben...

 

postheadericon Fili 40 - Öregfili és a Kicsifili hangversenye

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia (Fili) 40 éves jubileumi Filinapok keretében pénteken az Öregfili és a Kicsifili adott csodálatos hangversenyt.

Bővebben...

 

postheadericon Esztena ajándékba

A Magyar Örökség-díjas Haáz Sándor zenetanár-karnagy, a szentegyházi Öregfilisektől - a FILI 40 kezdő akkordjaként - ajándékba kapott egy zarándok-pihenő esztenát a szentegyházi Mária Úton.

Bővebben...

 

postheadericon A Fili 40 programja

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia 2022. május 5-9.között ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. A Fili 40 ünnepsorozat izgalmas programokkal várja a régi filiseket, barátokat, érdeklődőket. A programterv a képre kattintva megtekinthető.

Bővebben...

 

postheadericon A Fili a kommunizmusban (1982-89)

A Fili a kommunista rendszerben - a régi filmek digitalizálása újra átélhetővé teszi az emlékeket.

Bővebben...

 

postheadericon A Haáz Prodzsekt

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia 40. születésnapjára készülve egyre több régi videó kerül napvilágra. A Haáz "Prodzsekt" című film 1998-ba visz bennünket.

Bővebben...

 

postheadericon A Fili Hajdúszoboszlón 1998-ban

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia 40. születésnapjára készülve egyre több régi videó kerül napvilágra. Ezúttal a múlt évezredbe, 1998-ban Hajdúszoboszlóra látogatunk.

Bővebben...

 

postheadericon Fili 40 - Ünnepi záróhangverseny

A Fili 40 programsorozat ünnepi záróhangversenyén a 20 évesek (Fili IV) korosztálya koncertezett. Mint elmondták, ők a legjobb időszakban lehettek filisek, ekkor volt a brüsszeli, a lengyel, a svájci, a kanadai és a svéd turné, amelyek mind-mind csodálatos élményt jelentettek a filis gyermekek és a nézők számára is.

Bővebben...

 

postheadericon Az egykori és a jelenlegi gyermekfilharmónia hangversenye indította az ünnepi évfordulót

Teljesen megtelt pénteken este a szentegyházi Mártonffi János Általános Iskola Sportcsarnoka, ahol jubileumi hangversenyt adott a Szentegyházi Gyermekfilharmónia (Fili): az ünnepi eseményen az Öregfili és a Kicsi Fili tagjai léptek fel.

Bővebben...

 

postheadericon Fili 40 - első nap

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia 2022. május 5-9.között ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az első napon a vendég együttesek fellépései indították a hangverseny sorozatot, a zenei estélyt a székelyudvarhelyi és sepsiszentgyörgyi ifjúsági zenekarok koncertjei, majd közös táncház a vendégekkel tette felejthetetlenné. A Fili Emlékek tárhelytorony átadása pedig a Filharmónia 40 éves történetének izgalmas pillanatait tette lehetővé.

Bővebben...

 

postheadericon Háromnapos koncertsorozattal lépnek be fennállásuk ötödik évtizedébe a filisek

Egész Székelyföld egyik jelképé vált az immár negyvenéves Szentegyházi Gyermekfilharmónia - a Fili, ahogy mindenki nevezi - az elmúlt évtizedekben. Ezt az évfordulót a maguk jellegzetes módján, egy rendkívüli koncertsorozattal ünneplik meg május 6-8. között Szentegyházán, ahol a legfiatalabb és a legidősebb filisek is jelen lesznek. A közelgő eseményről Haáz Sándorral, a Fili alapítójával, karnagyával beszélgettünk.

Bővebben...

 

postheadericon A Magyar Örökség díj átadása (2003)

2003-ban a Magyar Örökség díjat a Haáz család és a Szentegyházi Gyermekfilharmónia számára ítélte meg a Magyarországért Alapítvány kuratóriuma. A díj átadását eleveníti fel Farkas Antal filmje.

Bővebben...

 

postheadericon Fili 40 készülődés a Duna tv-n

A Duna TV Magyar vagyok magazinja izgalmas összeállítást adott le a Fili 40-re készülő "Öregfilisekről".

Bővebben...

 

postheadericon A Fili budapesti koncertje 1990-ből

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia 40. születésnapjára készülve egyre több régi videó kerül napvilágra. 1990-ben indult a Fili első "külföldi" koncertjére, Budapestre. A Stúdió 90' felvétele nagy kincs, nagyon izgalmas visszanézni a felejthetetlen pillanatokat.

Bővebben...

 

postheadericon A Fili idén 40 éves!

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia számára az idei év legnagyobb kihívása a 40 éves kerek évfordulós ünnepe. 2022. május 5-9. között a Filinapok hagyománya szerint koncertsorozattal emlékezik a Fili az elmúlt 40 évre.

Bővebben...

 
pornhub desi sexy ass javteg.net