Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa397
mod_vvisit_counterTegnap975
mod_vvisit_counterA héten4878
mod_vvisit_counterMúlt héten4107
mod_vvisit_counterA hónapban18216
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2019619

Jelenlegi olvasónk: 13
Mai nap: 2024. ápr. 28.

postheadericon Adventi turné 2012. december 13-17.

postheadericon Tisztán csengő gyermekhangok adventi ajándékba

Csaknem ketezer kilometer es ot koncert utan erkezett Marosvasarhelyre hetfon este a Szentegyhazi Gyermekfilharmonia.

A 140 gyermek es vezetojuk, Haaz Sandor a foteri katolikus templomban ajandekozta meg az egybegyulteket...

 

Bővebben...

 

postheadericon Adventi turné - Negyedik nap, Vác

Vasarnap: A hitvany idojaras kivalo alkalom a pihenesre. Van aki templomba, van aki a Tescoban imadkozik csaladjaval. Advent harmadik vasarnapja.

Vacra este 6-kor mosolygo, kipihent csapat erkezik. Van is szukseg az energiara. A templom hatalmas, az Esztergomi Bazilikara emlekezteto kupolas orias.

 

Bővebben...

 

postheadericon Adventi turné - Dabas

A masodik nap Dabase. A dabasi vendegszeretet adventi hangulatu. A tornacsarnok sutemennyel, meleg teaval, teljes szemelyzettel es mosolygos vendegfogadokkal var. 3-4 fos szallasadas mellett a 6 fos sem ritka. A delutani koncertunk iranti varakozas erezheto. Szokatlan a szinpadunk a dabasi sportcsarnok kuzdoteren zsufolasig telt lelatok elott. Molnar Karcsi es Koszegi Zoltan az elso

sorokbol koszont minket.

 

 

Bővebben...

 

postheadericon A Fili a Keresztény Filmnapokon

Az idei adventi idoszakban az Urania Nemzeti Filmszinhaz ad otthont a III. Kereszteny Film- es Konyvnapok megrendezesehez. A rangos esemenyt az Etalon Film Kiado a kozelgo szazeves evfordulojat unneplo Don Bosco Szalezi Tarsasagaval egyutt szervezi. A haromnapos rendezvenysorozaton a Fili is fellep.

 

 

Bővebben...

 

postheadericon Dabas már várja a Filit!

A Fili december 14-en erkezik Dabasra, az anyaorszagi adventi turne elso helyszinen ad koncertet.

A dabasiak szeretettel varjak a Gyermekfilharmoniat, amely a helyi ujsagban megjelent beharangozobol is latszik, amelyet ezuton osztunk meg olvasoinkkal.

 

Bővebben...

 

postheadericon Adventi turné - Ötödik nap, hazafelé

17-e, hetfo. A buszok Alberttirsanal talalkoznak. Mindenki a helyere ul. A kapolnasi LM is elokerul - Hal'Istennek. Szerencsere nincs fagy, jol haladunk. Ebben a pillanatban, roman ido szerint 11:54 orakor "hatarozunk".

 

Bővebben...

 

postheadericon Adventi turné - Harmadik nap, Uránia

Esos, konnyes bucsuzas Dabastol. Az Urania Filmszinhaz 500 gyerekkel var minket. Ma lesz a Don Bosco Szalezi Rend jegyeben hangversenyunk a gyonyoruen felujitott mor diszteremben. Gyermekek - gyermekeknek.

Nagy ovacioval, visongassal bucsuztat a kozonseg. A hargitai karacsonyi uzenet erto fulecskekre talalt. Koszonjuk a lehetoseget az Etalon Kiadonak! Most fel oraval az esti koncert kezdese elott: a gyerekek jok, ugyesek, egeszsegesek, csillog a Fili!

 

Bővebben...

 

postheadericon Adventi turné - Brassó

A meteres hobol indulva nem hittuk, hogy elerunk Brassoig. Csikszereda korul megpillant a nap es bebiztositott minket: lesz brassoi koncert. Csikszeredaban atvettuk a Fili Kottatar elso peldanyait. Ritka karacsonyi ajandek!

A brassoi katolikus templomba mar "hazajarunk". Ott enekeltunk 93-ban, 97-ben es most 2012-ben. De ki felejtheti el az 1988-as brassoi Redut koncertet vagy a 2006-os Brasso Bologna koncertunket. A szebeni Magyar Napok koncertet koveto transzfogarasi turne koronaja volt ez a fellepes a pazar szallas a brassoi magyar csaladoknal...

 

Bővebben...

 

postheadericon A Fili a Duna Tv-n - videó

A Duna Televizio az Oszi Hadjaraton forgatott, a Hatartalanul magazinban "250 eves a szekely hatarorseg" cimmel november 18-an kerult adasba a kisfilm a huszarokrol es a Gyermekfilharmoniarol.

Az adas honlapunkon is megtekintheto.

 

Bővebben...

 

postheadericon Adventi Hangversenykörút

A Gyermekfilharmonia iden is adventi hangversenykorutra erkezik az anyaorszagba.

A magyarorszagi koncertkoruton harom helyszinen lathatjuk a Filit: Dabason, Budapesten, az Urania Filmszinhazban es Vacon, a Szekesegyhazban.

 

Bővebben...

 
pornhub desi sexy ass javteg.net