Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa179
mod_vvisit_counterTegnap636
mod_vvisit_counterA héten3198
mod_vvisit_counterMúlt héten4715
mod_vvisit_counterA hónapban5546
mod_vvisit_counterMúlt hónapban17670
mod_vvisit_counterÖsszesen1698660

Jelenlegi olvasónk: 14
Mai nap: 2022. dec. 10.

postheadericon Jövőre 40 éves lesz a FILI !

2022-ben a Szentegyházi Gyermekfilharmónia betölti 40. életévét, ünnepeljük meg közösen ezt a csodálatos évfordulót! A Fili a jubileumra a 40 év történetéről fotós évkönyveket tervez készíteni, amelyhez elkezdődött az emlékek összegyűjtése.

Kérünk minden kedves volt Filist, Barátainkat, Segítőinket, Koncertátogatóinkat, segítsék a gyűjtő munkát, ha van olyan jó minőségű fotójuk, amelyen egyedi, érdekes, valószínűsíthetően hiánypótló jelenet van megörökítve, kérjük küldjék meg a leírással (dátum, helyszín, egyéb információk) a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

 

 

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia magyarországi barátainak támogatását kérve, ismertetjük a személyi jövedelemadó (SzJA) 1%-a felajánlásának lehetőségét:

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2021. május 20-áig, az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

 

Ha a magánszemély rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikusan nyújthatja be:

- az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy

- az ÁNYK segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

kedvezményezett adószáma: 18105234-1-42

kedvezményezett neve: Szentegyházi Gyermekfilharmonikusokért Alapítvány

 

Papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:

- a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,

- az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,

- a 20EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá

- ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak. A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.

 

 
pornhub desi sexy ass javteg.net