Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa254
mod_vvisit_counterTegnap792
mod_vvisit_counterA héten254
mod_vvisit_counterMúlt héten4118
mod_vvisit_counterA hónapban9485
mod_vvisit_counterMúlt hónapban20518
mod_vvisit_counterÖsszesen2010888

Jelenlegi olvasónk: 12
Mai nap: 2024. ápr. 15.

postheadericon Nyíregyháza-Szentegyháza Ciripelő 2016.

A Szentegyházi Gyermekfilharmónia Alapítvány vendégszerető meghívására 2016. november 4-én immár hetedik alkalommal utaztunk Székelyföldre. Utazásunk fő célja a Szentegyházán rendezett esti versenyen, a  "Szentegyháza-Nyíregyháza Ciripelőn" való részvételünk volt. Előválogatónkat október elején tartottuk a sóstóhegyi iskolában. A legjobban teljesítők közül zsűri választotta ki azt a 9 főt, akik velünk utazva Szentegyházán mérhették össze tudásukat a székelyföldi gyerekekével.

(Lelkeinket melengető hagyomány a verseny "lángjának" közös meggyújtása.)

A "Ciripelő" verseny pillanatképei:

Ebben az esztendőben a versenyzők körét közös megegyezéssel bővítettük, így Kárpátaljáról két fiatalt vittünk magunkkal, a szentegyházi vendéglátóink pedig Csíkszentkeresztről négy gyereket hívtak meg a "Ciripelőre".

A szünetben jutott idő közös zenélésre és nótázásra is.

A díjátadás pillanatképei:

Úgy érezzük, hogy napjainkra a székelyföldi "ciripelő" erős mezőnnyel rendelkező, rendkívül színvonalas gyermek-vetélkedővé vált. Értékét tovább növelte a résztvevők létszámának bővítése mind kárpátaljai, mind a csíki települések fiataljainak megszólításával.

 

Büszkék lehettünk arra, hogy a Szentegyházán 44 főt számláló mezőnyben a kárpátaljáról magunkkal vitt kis versenyzőinkkel kiegészített csapatunk minden tagja dobogós helyezést ért el. Kiváló eredményükhöz szívből gratulálunk!


Székelyföldi utazásunkon a "Filisek" igazi vendégszeretetét élvezhettük. Vendéglátóink minden alkalommal nagyon sokat fáradoznak azért, hogy testileg-lelkileg feltöltődjünk azon a három csodálatos napon, melyen együtt lehetünk.


Az Almási-barlanghoz szervezett "Filis" kirándulás sokunk emlékezetében meg fog maradni. (Röviden: szenzációs volt !)


A "Ciripelő" gálaest ebben az esztendőben is profi szervezéssel, gördülékenyen valósult meg. A szünetben való együtt zenélés - és számunkra a  "harsány" nótázás felejthetetlen volt.

 

Múzeum szállóban a szombat éjszakai "vigasság" is emlékezetes maradt, és a vasárnap délelőtti "csűrkalandot" gyerekeink nagyon élvezték.

 

(Fotók: Igrice Egyesület fotóarchívumából )

Kedves Filisek!

Hasonlóan az eddigiekhez, a most eltöltött néhány napunk is nagyszerű élményekkel látott el bennünket. Kedves vendégszeretettel és sokféle helyi finomsággal láttatok el bennünket. Kiválóan éreztük magunkat, jó volt együtt lennünk a székely gyerekekkel, a kedves "Filis" vendéglátóinkkal! Köszönjük mindezeket! További munkátokhoz pedig sok-sok sikert kívánunk!

...a mielőbbi viszontlátás reményében köszöntünk el Tőletek...

Forrás: Sóstó-Sóstóhegyi Igrice Civil Egyesület


 
pornhub desi sexy ass javteg.net