Főoldal

Fili 40

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Szerencsejáték Zrt.

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa218
mod_vvisit_counterTegnap365
mod_vvisit_counterA héten2159
mod_vvisit_counterMúlt héten2877
mod_vvisit_counterA hónapban12437
mod_vvisit_counterMúlt hónapban14854
mod_vvisit_counterÖsszesen1759604

Jelenlegi olvasónk: 14
Mai nap: 2023. márc. 25.

postheadericon 2015.07.19. Zalaegerszeg

Dél körül vonultunk végig a városon autóbuszainkkal, szállásunk a Kafka Margit Kollégiumban. Mára esett a kánikulai csúcs, nem csoda, hogy a Milánói- ebéd után igyekszünk a híres Aquacity fürdő-élményparkba. Itt mindenki választhatott csúszdát, kismedencét, nagymedencét. A napsütés mindenkit közösen áldott, szerencsére voltak naptejek a Filiseknél.

 

Strandolásunk után 70 gyermek családokhoz kerül, a bentlakók pedig rövid pihenővel készülnek az esti koncertre. Elképesztő a hőség, a hatalmas templom mégis csordultig telik. Vendégfogadóink a 47. Honvédzászlóalj szolgálatot teljesítő katonái és tisztjei közönségszervezésben is jeleskedtek. A polgármesteri köszöntő előtt a templom ferences papja áldást mond.

 

Dacára az éjszakázásnak, hőségnek, fáradságnak, a Fili kivágta a rezet. Molnár Móni - Momó - az új bemondónk kedves szavakkal megköszöni a honvédeknek, Polgármester Úrnak és Önkormányzatnak a zalaegerszegi vendégfogadást, jóltartást, néhány ráadás után himnuszainkkal búcsúzunk.

 

Éjszakába nyúló nótaest lett a vége a zalaegerszegi napunknak, ezalatt a bentlakás előterében levő ping-pong asztal sem pihent.

 

H.S.

 

 

Képtár (Berlinger Gábor fotói)

Képtár (Tókos Attila fotói)

 

Zalaegerszeg 2015. július 17. - Boldogasszony anyánk, Ne aggodalmaskodjál

 

Zalaegerszeg - Dániel Kinga,  tárogatón kíséri Benedek Szilárd

 
pornhub desi sexy ass javteg.net