Főoldal

Kanada 2017

Európa-turné 2011

A Fili honlapja

Huszárok

Támogatás adóból

Keresés
Főtámogatóink

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Látogatók 2010.12.05.óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa76
mod_vvisit_counterTegnap358
mod_vvisit_counterA héten434
mod_vvisit_counterMúlt héten3667
mod_vvisit_counterA hónapban15982
mod_vvisit_counterMúlt hónapban17958
mod_vvisit_counterÖsszesen1215912

Jelenlegi olvasónk: 49
Mai nap: 2020. máj. 26.

postheadericon A Fili köszöni

A Szentegyhazi Gyermekfilharmonia ezuton koszoni meg az europai koncertturne szervezoinek kimagaslo es segitokesz munkajat, amellyel a Fili bejarhatta Europa nagyvarosait es fellephetett a Magyar Parlament folepcsojen, az Europa Parlamentben, a Belga Parlamentben, es szamos nagyvaros templomaban!

 

Kulon koszonjuk Kiss Antalnak, a Koztarsasagi Elnoki Hivatal nemzetpolitikai fotanacsadoja, a brusszeli HUNINEU iroda vezetojenek aldozatos es faradhatatlan munkajat, amellyel az egesz turnet iranyitotta. Koszonet a szervezo stab tagjainak, kulon is Stiglmayer Gabornak, Babos Juditnak es Fabian Juditnak.

 

Koszonjuk az EU Parlament magyar nepparti delegaciojanak a penzugyi segitseget, a brusszeli szervezesben es lebonyolitasban oroszlanreszt vallalo Gyombolai Peternek es Eszternek, valamint Hernyes Zoltan nagykovet urnak, Domotor Csaba titkar urnak, a brusszeli Nagykovetseg munkatarsainak es a Magyar Kulturalis Intezet munkatarsainak. Koszonjuk a segitseget a gyori Liszt Ferenc Zeneiskola tanarainak, Szakacs Erika igazgatononek, a muncheni Magyar Cserkeszeknek es a Katolikus Misszionak, a muncheni Magyar Fokonzulatusnak, a passaui Gotthard Szekely Csillanak, az Ausztria Magyarok Gazdasagi Erdekkozossegenek, Wurst Erzsebetnek, a pozsonyi Magyar Nagykovetseg munkatarainak, a Duna uti Magyar Iskola dolgozoinak!

 

 

Koszonjuk a Magyar Fejlesztesi Bank, az OTP Bank, a CBA es a MOL anyagi segitseget!

 
pornhub desi sexy ass javteg.net